A legtunkolósabb, klasszikus sertéspörkölt így készül
Nem fogunk hazudni, de az igazi, magyaros, mély ízvilágú, sűrű szaftos pörkölt jó zsíros húsból, nem szárnyasból, sok állati zsiradékkal, fehér kenyérrel, tejföllel és savanyúsággal tökéletes.
nosalty.hu3 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu6 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu10 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu19 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu19 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu4 órája
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu9 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva