A legmagyarosabb étel: a kolbászos lecsó, aminek a szaftját friss kenyérrel illik tunkolni
Ha nyár, akkor lecsó, és ez az a magyaros étel, amit mindenki másképp, a saját vagy éppenséggel a saját családja szája íze szerint készít.
Van ahol édesebben, máshol csípősen szeretik, van, aki tojást is üt bele, míg mások szalonnát, sőt kolbászt is tesznek bele.
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu4 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu6 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu11 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu16 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu3 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva