A kulisszák mögött: mi a titka egy jó vendéglátós csapatnak?
A vendéglátás kétarcú világ: ugyan kívülről minden gördülékenynek tűnik, a háttérben gyakran feszített tempó, gyors döntések és állandó nyomás jellemzi a munkát.
A személyzetnek mégis úgy kell együttműködnie, hogy ebből semmit ne vegyenek észre a vendégek.
Ebben kulcsszerepet játszik a csapatdinamika, amely nemcsak a hatékonyságot, hanem a hangulat
drive.hu7 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu18 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu6 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu15 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu20 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu23 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu5 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva