A kocsonya maradékából lett a legjobb disznósajt: kár lett volna kidobni
A kocsonya megmaradt húsából és levéből egyszerűen készíthető házi disznósajt.
Fűszeres, tartalmas, és egy éjszaka alatt összeáll a hűtőben.
Igazi régi, takarékos konyhai megoldás, amit érdemes továbbadni.
erdekesmagazin.hu1 napja
Még több friss hír
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 órája
Nagymamám ősi hókifli receptje, ami különleges helyet foglal el a szívemben
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Akadályozhatom a házam előtti parkolást? Kellemetlen lesz hallani a választ
agroforum.hu20 órája
Krumplis köret gazdagon jalapenoval és baconnel
spatrendonline.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva