A kocsonya, ami még a dédnagymamámat is meglepte, hogyan sikerült ilyenre: tükörsima, zsírtalan és hibátlan
A tökéletes kocsonya titka egyszerűbb, mint gondolnád: lassú főzés, türelem, és néhány apró technika.
Ha így készíted, garantáltan zsírtalan, tiszta és gyönyörűen formált lesz a teteje, pont, ahogy kell.
lender.hu3 hete
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu19 órája
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Az eredeti bolognai recept, amit 134 éve nem tudnak felülmúlni
drive.hu5 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu10 órája
Mézes pulykamell bacon köntösben
spatrendonline.hu22 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu4 órája
6 ünnepi fogás, amit csak mértékkel érdemes fogyasztani
hamuesgyemant.hu19 órája
Kijött a legnépszerűbb okostelefonok rangsora
haszon.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva