
A klasszikus pico de gallóhoz csak néhány hozzávaló kell – recept!
A pico de gallo a mexikói konyha egyik legegyszerűbb, mégis legsokoldalúbb fogása.
Az étel, aminek a neve "kakascsípést" jelent, valójában egy friss, nyers paradicsomalapú salsa, amit elsősorban tacókhoz, húsételekhez vagy tortillához fogyasztanak.
A legjobb benne, hogy néhány perc alatt elkészül, és nincs szükség hozzá különleges alapanyagokra – a
hamuesgyemant.hu4 hete
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó

Gyógynövény, ami 59 százalékkal csökkenti a vércukorszintet
magyarhirlap.hu9 órája

Mi legyen az ebéd hétvégén? – Feltüzeljük a hangulatot
streetkitchen.hu16 órája

Brassói aprópecsenye
egy.hu16 órája

Állandóan ugat a kutyád? Ezt teheted ellene!
haziallat.hu11 órája

7 jel, hogy még nem dolgoztad fel a gyermekkori traumáidat
joy.hu14 órája

Így tisztítsd meg pillanatok alatt a mosószer és öblítő tartályait
erdekesmagazin.hu16 órája

Nem is görög a görögdinnye – és az sem biztos, hogy gyümölcs?
green.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva