A francia pékek titka, amitől minden kenyér kívül ropogós, belül mennyeien puha lesz
Ha péksüteményekről és kenyerekről beszélünk, Franciaország konyhaművészetét nehéz bárkinek is felülmúlnia.
A kívül ropogós, de belül rendkívül puha tészta titka viszont nem a nemzeti hovatartozásban, és még csak nem is egy titkos alapanyagban rejlik, hanem az előkészítés módszerében.
drive.hu2 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu3 órája
10 dolog, amit a férfiak sosem mondanak ki, de imádnak a nőkben
bien.hu13 órája
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu17 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu9 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva