50 éves falusi kocsonya recept, sok hússal lassan főzve, így lesz igazán remegős és sűrű
"Gyerekkoromból kísért még a kocsonya legnagyobb hibája, hogy nem főzik elég ideig, így nem lesz elég koncentrált, mély ízű.
Amikor a mély aranysárgás szín helyett, inkább átlátszóbb, vizesebb, már ránézésre tudom, hogy ha a sóssága rendben is lesz, de a húsos íz hiányozni fog.
"– fejezte ki Széll Tamás Michelin-csillagos magyar szakács a Dining Gui
kertesrecept.hu6 napja
Még több friss hír
Minden étkezés után egy kanállal ebből a házi csodaszerből, és kicsattansz az egészségtől
mindmegette.hu18 órája
Kipróbáltam a nagyi régi receptes könyvéből: ez lett életem legfinomabb diós kalácsa
erdekesmagazin.hu1 napja
Ajándéknak is tökéletes az olaszok tradicionális keksze, a biscotti – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mennyibe kerül nekünk a NER?
telex.hu1 órája
Konyhai kütyük, amiket tényleg érdemes karácsonyra ajándékba adni
telex.hu19 órája
Szuper ár a Lidltől, csak 1798 forintért adnak egy kilót belőle
mindmegette.hu21 órája
Negyedmilliárdos értéket talált a gazda a kertjében, meg is tarthatta
agroforum.hu23 órája
A fekete olajbogyó az esetek 99 százalékában kamu
telex.hu3 órája
Itt ellenőrizheted, hogy AI-generált-e a fotó, amit látsz
haszon.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva