5 hiba, ami dagasztás közben tönkreteheti a kelt tésztád
A dagasztás a kelt tészták készítési folyamatának egyik legfontosabb lépése, ugyanis ezalatt erősödik meg a pékáruk jellegzetes szerkezetét adó glutén.
Ennek sikeréhez pedig jobb, ha betartunk egy-két fontos szabályt.
nosalty.hu8 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu19 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu7 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu16 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu21 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu6 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva