
3 dolog, amit kapásból kidobunk, pedig egészségesek
Már többször írtunk arról, mennyire gyűlölünk ételt kidobni, ezért ha főzésre kerül a sor, a lehető legtöbb részét felhasználjuk egy adott alapanyagnak.
Míg a petrezselyemzöldet számtalan ételhez használjuk, úgy a sárgarépa zöldje általában a kukában landol.
De miért is?
cookta.hu9 éve
Még több friss hír

Ezen múlik, hogy tökéletes lesz-e a főtt kukorica: ezt a ballépést soha ne kövesd el!
mindmegette.hu19 órája
Töltés
Kapcsolódó

Lelepleződött, mégis visszatérne a ragadozó étrend nagy guruja
prove.hu6 órája

Hosszú parasztház, nyári konyhával – homevágy a gyerekkorba
egy.hu17 órája

Amerikába költözhet Orbán Ráhel
demokrata.hu18 órája

Betiltják a drága fagyit? – Új szabály borzolja a kedélyeket
hirtv.hu22 órája

5 biztos jele annak, hogy boldog párkapcsolatban élsz
instyle.hu13 órája

Hogyan segítsünk a félénk, szorongó kutyánknak?
haziallat.hu15 órája

Bringások, irány Boldogkőváralja, mert jön a Zemplén Ring!
holmozogj.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva