Minden mákos süti lelke ez a tejjel főzött töltelék
A mákos sütemények lelkét egyértelműen a töltelék adja. Lehet tökéletes a tésztánk, ha az alapanyag száraz, szétesik, esetleg túl édes, amitől a desszert elveszíti telt, hagyományos ízét. A tejjel főzött töltelék azért számít alapdarabnak a magyar konyhában, mert egyszerre sűrű, krémes, jól kezelhető és sütés közben sem szárad ki. Recept. Tovább olvasomMég több friss hír
Töltés
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu3 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu13 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu14 órája
7 majonézes saláta, amivel biztos siker lesz a karácsonyi vacsora
mindmegette.hu18 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva