Régi növények, melyekkel ma is megfűszerezhetjük életünket
Az őskorban az ember a sós források vízét, a hamut és pár aromás növényt használt fűszerezésre, édesítőnek pedig a vadméhek mézét és a jávorfa nedvét fogyasztotta. Az ókorban már ...
egy.hu1 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Hogyan védekezhetek a kertben a levéltetvek ellen?
agroforum.hu5 órája
Eper vagy szamóca? Tudod, mi a különbség?
agroinform.hu12 órája
5 filléres házi praktika hangyák ellen
edenkert.hu19 órája
Kisváros méretű lineáris park húzódik végig egy amerikai magasvasút alatt
roadster.hu23 órája
A fahéj kincset ér a konyhában, de ha nem vigyázol, veszélyes is lehet
agroinform.hu1 napja
Mexikói petúnia vagy kék leander?
edenkert.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva