Régi növények, melyekkel ma is megfűszerezhetjük életünket
Az őskorban az ember a sós források vízét, a hamut és pár aromás növényt használt fűszerezésre, édesítőnek pedig a vadméhek mézét és a jávorfa nedvét fogyasztotta.
Az ókorban már virágzott a fűszerkereskedelem: ismerős volt akkoriban a szezám, a kömény, az ánizs, a kapor, a koriander, a menta, a zsálya, a majoránna, a ruta, a bors.
Mátyás király id
egy.hu1 éve
Még több friss hír
10-ből 8 ember rosszul csinálja: ettől az egyszerű dologtól barnulnak a tuják
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó hírek
Árt a téli szellőztetés a szobanövényeknek?
agroforum.hu2 órája
Athént látják a medencéből az építészek, akik a saját házukat tervezték meg
roadster.hu16 órája
Fehér virágok a fagyban: miért különleges a karácsonyi rózsa?
agroforum.hu17 órája
Fűthető terasz a téli kényelemért
spatrendonline.hu22 órája
Színváltó otthon: így működik az évszakokhoz igazodó festék
femcafe.hu1 napja
5 lakberendezési trend, ami nagy kedvenc lesz 2026-ban
bien.hu1 napja
Amarillisz öntözése: itt rontják el a legtöbben
agroforum.hu1 napja
Búcsút mondhatunk a hagyományos konnektoroknak: ez váltja fel őket
startlap.hu1 napja
Nyolc fantasztikus szálloda, és mindegyik másképp ad páratlan élményt
roadster.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva