Régi növények, melyekkel ma is megfűszerezhetjük életünket
Az őskorban az ember a sós források vízét, a hamut és pár aromás növényt használt fűszerezésre, édesítőnek pedig a vadméhek mézét és a jávorfa nedvét fogyasztotta.
Az ókorban már virágzott a fűszerkereskedelem: ismerős volt akkoriban a szezám, a kömény, az ánizs, a kapor, a koriander, a menta, a zsálya, a majoránna, a ruta, a bors.
Mátyás király id
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Hortenzia téliesítése – melyik fajtát kell takarni?
agroinform.hu2 órája
Öt pazar hegyi ház, amit az idén láttunk, és bármikor újra megnéznénk
roadster.hu14 órája
Űzd el a téli rossz kedvet masszázsmedencével
spatrendonline.hu1 napja
Így lesz hetekig pormentes a lakás – profi takarítók tippjei
bien.hu1 napja
Tuják téli védelme – mit tehetsz a hónyomás ellen?
agroinform.hu1 napja
Legfontosabb élelmiszercímkék és jelentésük
agroforum.hu1 napja
Bordó foltokat látok a korallberkenye levelein – hogyan kezeljem?
agroforum.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva