Mit érdemes tudni a rebarbaráról?
A rebarbara (Rheum rhabarbarum) különleges növény a konyhakertben: egyszerre díszít és táplál, ráadásul hosszú évtizedekig is hűséges társ lehet, ha megfelelően bánik vele.
Savanykás íze miatt kedvelt alapanyaga a tavaszi süteményeknek, lekvároknak, mégis sokan csak felszínes ismeretekkel rendelkeznek róla.
Nézzük meg, mit érdemes tudni erről a sok
agroforum.hu7 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Már most készülj fel! 5 bevált tipp a hulló tűlevelek ellen!
agroinform.hu6 órája
Hortenzia téliesítése – melyik fajtát kell takarni?
agroinform.hu18 órája
10 csúcsdísz a fára, amit te is elkészíthetsz otthon
bien.hu1 napja
A mulcsnak is lehet negatív hatása, kerüljük el a buktatókat
agroforum.hu1 napja
Öt pazar hegyi ház, amit az idén láttunk, és bármikor újra megnéznénk
roadster.hu1 napja
Űzd el a téli rossz kedvet masszázsmedencével
spatrendonline.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva