Mit érdemes tudni a rebarbaráról?

A rebarbara (Rheum rhabarbarum) különleges növény a konyhakertben: egyszerre díszít és táplál, ráadásul hosszú évtizedekig is hűséges társ lehet, ha megfelelően bánik vele.

Savanykás íze miatt kedvelt alapanyaga a tavaszi süteményeknek, lekvároknak, mégis sokan csak felszínes ismeretekkel rendelkeznek róla.

Nézzük meg, mit érdemes tudni erről a sok

agroforum.hu1 hónapja
Tovább olvasom
A klímaszerelő elmagyarázta: nem szabad a légkondit 26 fokra állítani
A nyári forróságban szinte elengedhetetlen, hogy be legyen kapcsolva a légkondi az otthonunkban, az azonban egyáltalán nem mindegy, hány fokra állítjuk be.
0 seconds of 1 minute, 7 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:07
01:07
 

Még több friss hír

Kapcsolódó hírek