Mit érdemes tudni a rebarbaráról?
A rebarbara (Rheum rhabarbarum) különleges növény a konyhakertben: egyszerre díszít és táplál, ráadásul hosszú évtizedekig is hűséges társ lehet, ha megfelelően bánik vele.
Savanykás íze miatt kedvelt alapanyaga a tavaszi süteményeknek, lekvároknak, mégis sokan csak felszínes ismeretekkel rendelkeznek róla.
Nézzük meg, mit érdemes tudni erről a sok
agroforum.hu7 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Soha ne szárítsd a ruhát a radiátoron: súlyos betegséget okozhat, figyelmeztetnek a szakértők
blikkruzs.blikk.hu7 órája
Tuti tipp! Így lesz a műfenyővel is igazi fenyőillat otthon!
agroinform.hu20 órája
Téli mulcsozási technikák és anyagok – A talaj védelme a hideg hónapokban
agroforum.hu21 órája
Így rendezd be a kis hálószobát, hogy nagyobbnak tűnjön
bien.hu1 napja
3 tipp, hogy a kerti bútoraid a telet is sértetlenül átvészeljék
spatrendonline.hu1 napja
Miért oltják a gyümölcsfákat?
agroforum.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva