Hidegtűrő, melegszerető – lehet, hogy a pasztinák fittyet hány a klímaváltozásra?
A répa egyik legközelebbi rokona, Európában is őshonos gyökérzöldségünk a pasztinák.
Egészen a burgonya térnyeréséig uralta a konyhaművészetet, és bár a mindennapok konyhájából némiképp kiszorult, a mai napig a konzervipar kedvelt alapanyaga.
Számos pozitív tulajdonsága merült feledésbe az elmúlt évtizedekben – éppen itt az ideje, hogy feleleveníts
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó hírek
5 lakberendezési trend, ami nagy kedvenc lesz 2026-ban
bien.hu13 órája
Amarillisz öntözése: itt rontják el a legtöbben
agroforum.hu18 órája
Búcsút mondhatunk a hagyományos konnektoroknak: ez váltja fel őket
startlap.hu18 órája
Nyolc fantasztikus szálloda, és mindegyik másképp ad páratlan élményt
roadster.hu21 órája
5 bevált trükk, amivel lassabban szárad ki a karácsonyfád
bien.hu1 napja
Szenteste titkai: amiket eddig te sem tudtál!
agroinform.hu1 napja
Madáritató használata fagyban – hogyan segítsünk a madaraknak télen?
agroforum.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva