Ágyneműk kifőzése ihlette – kotyogós, ezért imádunk közel száz éve
Az elmúlt évtizedekben a kávé szépen lassan a mindennapi életünk szerves részévé vált.
Csaknem megszámlálhatatlan fajtája létezik, és elkészítésének módjai is szerteágazóak.
Van azonban egy módszer, ami minden bizonnyal a maga több mint kilencvenéves múltjával immár örök klasszikus marad: egy olasz találmány, a kotyogós!
egy.hu11 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Öt pazar hegyi ház, amit az idén láttunk, és bármikor újra megnéznénk
roadster.hu6 órája
Űzd el a téli rossz kedvet masszázsmedencével
spatrendonline.hu1 napja
Így lesz hetekig pormentes a lakás – profi takarítók tippjei
bien.hu1 napja
Tuják téli védelme – mit tehetsz a hónyomás ellen?
agroinform.hu1 napja
Legfontosabb élelmiszercímkék és jelentésük
agroforum.hu1 napja
Bordó foltokat látok a korallberkenye levelein – hogyan kezeljem?
agroforum.hu1 napja
Így nem szárad ki januárig a karácsonyfád
bien.hu1 napja
Levendula téliesítése – így ne okozz kárt a túlzott takarással
agroinform.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva