A nagyi titka napvilágra került: ettől nem csírázik ki a krumpli tavaszig sem
Eleged van abból, hogy a krumpli pár hét alatt kicsírázik és tönkremegy?
Létezik egy egyszerű, filléres megoldás, amelyet a régi időkben minden háznál ismertek.
Ha ezt a természetes anyagot a burgonya közé teszed, hónapokig friss, kemény és főzésre kész marad.
kertesrecept.hu4 hete
Még több friss hír
Kapcsolódó hírek
Örökzöldek téliesítése – a barnulás elleni 4 lépés
agroinform.hu14:18
Miért oltják a gyümölcsfákat?
agroforum.hu10 órája
Indul a roham az Aldiba! Alig 2000 forintért adják a 3 részes szettet
startlap.hu1 napja
Garázstuning: hogyan alakítsunk ki profi műhelyt vagy férfibarlangot?
instylemen.hu1 napja
Mikulásvirág gondozása mesterfokon: 6 tipp, hogy gyönyörű legyen
edenkert.hu1 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva