Új kutatás: nem minden ultrafeldolgozott élelmiszer ugyanolyan káros
Egy friss kutatás szerint a növényi alapú ultrafeldolgozott élelmiszerek nem köthetők a különböző rákos vagy szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatának növekedéséhez. Az állati ...
prove.hu5 hónapja
Még több friss hír
Mai nap hírei
Nagy nyári randi-horoszkóp – Ez fog történni a csillagjegyekkel
storymix.hu17 órája
A szűrt víz valóban jobb választás, mint a csapvíz?”
tulipgardencafe.hu22 órája
Hogyan zajlott az ügynökök beszervezése a Kádár-korszakban? Olvass bele Takács Tibor könyvébe!
konyvesmagazin.hu20 órája
Megállíthatatlanul terjed a magyarok körében, egyre többen isszák ezt reggelire
mindmegette.hu23 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva