Új kutatás: nem minden ultrafeldolgozott élelmiszer ugyanolyan káros
Egy friss kutatás szerint a növényi alapú ultrafeldolgozott élelmiszerek nem köthetők a különböző rákos vagy szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatának növekedéséhez. Az állati ...
prove.hu4 hónapja
Még több friss hír
Mai nap hírei
Ragyog édesanyja, Katalin hercegné fotóján a szülinapos Sarolta
mindmegette.hu3 órája
Nyáry Krisztián: Könyörögtek neki, mégsem állt kötélnek
konyvesmagazin.hu5 órája
Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli
mindmegette.hu6 órája
Az 5 legjobb fehérítő fogkrém a fogorvosok szerint
joy.hu21 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva