
Tojás helyett ezt tedd a süteménybe, meglepően szaftos lesz a végeredmény
A gondolat, hogy egy csokis sütibe vagy egy puha piskóta tésztájába majonézt keverjünk, elsőre talán furcsának tűnhet.
Pedig ez az egyszerű alapanyag kiválóan helyettesítheti a tojást bizonyos sütési helyzetekben - sőt, sokszor előnyösebb lehet, mint az eredeti összetevő.
Lássuk, mikor érdemes tojás helyett majonézt használni.
1 hónapja
A címlapon fut
Ez a balkáni város Ibizával vetekszik: sokkal olcsóbb, pont annyira lenyűgöző
Ibizát mindenki ismeri lélegzetelállító strandjairól és vad bulijairól. Létezik azonban egy jóval olcsóbb város Európában, ami hozza ugyanazt a hangulatot.
0 seconds of 1 minute, 3 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A nyár legfontosabb trükkje: így távolítsd el a dinnyefoltot
01:28