
Tojás helyett ezt tedd a süteménybe, meglepően szaftos lesz a végeredmény
A gondolat, hogy egy csokis sütibe vagy egy puha piskóta tésztájába majonézt keverjünk, elsőre talán furcsának tűnhet.
Pedig ez az egyszerű alapanyag kiválóan helyettesítheti a tojást bizonyos sütési helyzetekben - sőt, sokszor előnyösebb lehet, mint az eredeti összetevő.
Lássuk, mikor érdemes tojás helyett majonézt használni.
3 hete
A címlapon fut
Tejeket teszteltünk, megéri-e a drágábbat venni
A Mielőtt megveszed újabb részében hatféle tejet teszteltünk vakon, hogy kiderüljön, vajon a legdrágább, netán a legolcsóbb dobozos tej a finomabb?
0 seconds of 4 minutes, 26 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14