Tojás helyett ezt tedd a süteménybe, meglepően szaftos lesz a végeredmény

A gondolat, hogy egy csokis sütibe vagy egy puha piskóta tésztájába majonézt keverjünk, elsőre talán furcsának tűnhet.

Pedig ez az egyszerű alapanyag kiválóan helyettesítheti a tojást bizonyos sütési helyzetekben - sőt, sokszor előnyösebb lehet, mint az eredeti összetevő.

Lássuk, mikor érdemes tojás helyett majonézt használni.

mindmegette.hu3 hete
Tovább olvasom
Tejeket teszteltünk, megéri-e a drágábbat venni
A Mielőtt megveszed újabb részében hatféle tejet teszteltünk vakon, hogy kiderüljön, vajon a legdrágább, netán a legolcsóbb dobozos tej a finomabb?
0 seconds of 4 minutes, 26 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14
00:00
04:26
04:26
 

Még több friss hír

Mai nap hírei