Tojás helyett ezt tedd a süteménybe, meglepően szaftos lesz a végeredmény

A gondolat, hogy egy csokis sütibe vagy egy puha piskóta tésztájába majonézt keverjünk, elsőre talán furcsának tűnhet.

Pedig ez az egyszerű alapanyag kiválóan helyettesítheti a tojást bizonyos sütési helyzetekben - sőt, sokszor előnyösebb lehet, mint az eredeti összetevő.

Lássuk, mikor érdemes tojás helyett majonézt használni.

mindmegette.hu1 hónapja
Tovább olvasom
Ez a balkáni város Ibizával vetekszik: sokkal olcsóbb, pont annyira lenyűgöző
Ibizát mindenki ismeri lélegzetelállító strandjairól és vad bulijairól. Létezik azonban egy jóval olcsóbb város Európában, ami hozza ugyanazt a hangulatot.
0 seconds of 1 minute, 3 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nyár legfontosabb trükkje: így távolítsd el a dinnyefoltot
01:28
00:00
01:03
01:03
 

Még több friss hír

Mai nap hírei