
Svéd uborkasaláta, azaz pressgurka
A savanyú uborka az egyik legnépszerűbb svéd étel, az uborkát mindenféle méretben és formában szeretik így eltenni.
Készítik a mi kovászos uborkánkhoz hasonlóan, fermentálva (saltgurka), de uborkasaláta-szerűen is (pressgurka).
Utóbbi módon készítettük el most mi is, méghozzá egy gyors fehérborecetes felöntőlével.
Az uborka emellett a kaportól jóvo
2 éve
A címlapon fut
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
Egy ősi japán szúnyogirtó technika újra egyre népszerűbb hatékonyságának köszönhetően, ráadásul környezetbarát is!
0 seconds of 54 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
08:24