
Svéd uborkasaláta, azaz pressgurka
A savanyú uborka az egyik legnépszerűbb svéd étel, az uborkát mindenféle méretben és formában szeretik így eltenni.
Készítik a mi kovászos uborkánkhoz hasonlóan, fermentálva (saltgurka), de uborkasaláta-szerűen is (pressgurka).
Utóbbi módon készítettük el most mi is, méghozzá egy gyors fehérborecetes felöntőlével.
Az uborka emellett a kaportól jóvo
1 éve
A címlapon fut
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
A Mielőtt megveszed legújabb részében ötféle pisztáciakrémet teszteltünk. Ez a finomság ugyanis a dubai csoki egyik alapanyaga, ami az idei karácsony sztárjának számít az édességek piacán. De vajon megéri a legdrágábbat választani a boltokban, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 7 minutes, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
2025 nyarának fontos dátumai
01:23