Svéd uborkasaláta, azaz pressgurka

A savanyú uborka az egyik legnépszerűbb svéd étel, az uborkát mindenféle méretben és formában szeretik így eltenni.

Készítik a mi kovászos uborkánkhoz hasonlóan, fermentálva (saltgurka), de uborkasaláta-szerűen is (pressgurka).

Utóbbi módon készítettük el most mi is, méghozzá egy gyors fehérborecetes felöntőlével.

Az uborka emellett a kaportól jóvo

nosalty.hu2 éve
Tovább olvasom
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
Egy ősi japán szúnyogirtó technika újra egyre népszerűbb hatékonyságának köszönhetően, ráadásul környezetbarát is!
0 seconds of 54 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
08:24
00:00
00:54
00:54
 

Még több friss hír

Mai nap hírei