Nem rizsa: a rosszul tárolt rizs halálos is lehet

Szakértő mondja el, hogyan tároljuk, melegítsük a maradék rizst, hogy ne betegedjünk meg a benne felszaporodó baktériumok, gombák miatt.
wmn.hu8 hónapja
Tovább olvasom
Sárgabaracklekvár-teszt: legyőzi a bolti a házit?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hatféle sárgabaracklekvárt kóstoltunk. Vakteszteltük például a Lidl és a Spar saját márkás termékeit, ahogy a Darbo és az Univer lekvárját is. A nagy kérdés ezúttal nemcsak az, hogy megéri-e a drágábbra költeni, hanem az is: létezik finomabb a házi lekvárnál?
0 seconds of 6 minutes, 45 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
04:41
00:00
06:45
06:45
 

Még több friss hír

Mai nap hírei