Nem kell hozzá olaj: sütőben sült farsangi fánk
A farsangi időszak sztárja a frissen sült, illatos fánk, amelyet különféle lekvárokkal, nutellával vagy akár gyümölcsökkel kísérve tökéletes desszert.
A megszokott metódus szerint olajban kell kisütni, ám sütőben sütve is remek végeredményt kaphatunk.
hamuesgyemant.hu1 éve
Még több friss hír
Magyarország is felkerült a világ legbiztonságosabb országainak TOP20-as listájára
hamuesgyemant.hu23 órája
Töltés
Mai nap hírei
3 jel, hogy a partnered érzelmileg kilépett a kapcsolatból
miragemagazin.hu12 órája
Előre a múltba, vagy Vissza a jövőbe? Michael J. Fox megoldja
blikk.hu14 órája
Az 5 legcsendesebb kutyafajta – A szomszédnak nem lesz panasza
bien.hu17 órája
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu23 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva