
Megélhetési okokból hús és tejtermék is felkerült egy vegán étterem étlapjára
Egy eddig csak növényi ételeket kínáló brit étterem abban látja a túlélés kulcsát, ha az eddig teljesen vegán étlap húsos elemekkel bővül.
Drámai döntésre jutott be a Nomas Gastrobar nevű vegán étterem tulajdonosa, Adonis Norouznia.
Arról tájékoztatta a hely követőit a közösségi oldalakon, hogy ezentúl húst is lehet majd náluk kapni – írta meg a
1 éve
A címlapon fut
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
A Mielőtt megveszed legújabb részében ötféle pisztáciakrémet teszteltünk. Ez a finomság ugyanis a dubai csoki egyik alapanyaga, ami az idei karácsony sztárjának számít az édességek piacán. De vajon megéri a legdrágábbat választani a boltokban, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 7 minutes, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Házikót építettek a folyó közepén
01:01