Megélhetési okokból hús és tejtermék is felkerült egy vegán étterem étlapjára

Egy eddig csak növényi ételeket kínáló brit étterem abban látja a túlélés kulcsát, ha az eddig teljesen vegán étlap húsos elemekkel bővül.

  Drámai döntésre jutott be a Nomas Gastrobar nevű vegán étterem tulajdonosa, Adonis Norouznia.

Arról tájékoztatta a hely követőit a közösségi oldalakon, hogy ezentúl húst is lehet majd náluk kapni – írta meg a

prove.hu1 éve
Tovább olvasom
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
A Mielőtt megveszed legújabb részében ötféle pisztáciakrémet teszteltünk. Ez a finomság ugyanis a dubai csoki egyik alapanyaga, ami az idei karácsony sztárjának számít az édességek piacán. De vajon megéri a legdrágábbat választani a boltokban, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 7 minutes, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Házikót építettek a folyó közepén
01:01
00:00
07:01
07:01
 

Még több friss hír

Mai nap hírei

Így lesz teljesen foltmentes a TV képernyője

taplalekallergiamagazin.hu23 órája