Karácsony Provence-ban: rituálék és ízek, amik segítik a lelassulást
Előételnek fehérbor és osztriga, majd jöhet a gesztenyés pulykasült, a sajttál, végül pedig a frangipánkrémes és a 13 desszert.
Na, ki kóstolná meg szívesen a délkelet-francia karácsonyi menüt?
wmn.hu11 hónapja
Még több friss hír
Mai nap hírei
Csillagjegyed elárulja, milyen áldást hoz neked a téli napforduló éjszakája
evamagazin.hu20 órája
Elég reggel 2 falat ebből az olcsó gyümölcsből, és beindul az emésztés, sőt búcsút inthetsz a székrekedésnek
blikkruzs.blikk.hu20 órája
Meghalt Kemenes Fanni
blikk.hu9 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu11 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva