Karácsony Provence-ban: rituálék és ízek, amik segítik a lelassulást
Előételnek fehérbor és osztriga, majd jöhet a gesztenyés pulykasült, a sajttál, végül pedig a frangipánkrémes és a 13 desszert.
Na, ki kóstolná meg szívesen a délkelet-francia karácsonyi menüt?
wmn.hu11 hónapja
Még több friss hír
Mai nap hírei
Kéthetente húzod át az ágyneműt? Elmondta a szakértő, mit teszel magaddal
blikkruzs.blikk.hu5 órája
Az Ikrek még egy kicsit koncentráljon a munkájára!
karriertrend.hu6 órája
Meghalt Kemenes Fanni
blikk.hu17 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu18 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva