Itthon gyomnövényként kezeljük, pedig külföldön több száz ezer forintba kerül kilója
Nyugat-Európában nagy népszerűségnek örvend, illetve rendkívül drága alapanyagnak számít.
Magyarországon is megterem, mi azonban inkább lekaszáljuk.
Hogy miről van szó?
A vadkomlóról, amit most röviden be is mutatunk.
hamuesgyemant.hu1 éve
Még több friss hír
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu9 órája
Töltés
Mai nap hírei
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu8 órája
6 csillagjegy, aki mindennél jobban fog ragyogni december 24-én, karácsonykor
erdekesmagazin.hu16 órája
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu9 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva