A magas vérnyomás egyik leggyakoribb kockázati tényezője
A só - vagy tudományos nevén nátrium-klorid - az emberi táplálkozásban alapvető fontosságú ásványi anyag. Az emberiség évezredek óta használja nemcsak ételízesítőként, hanem ...
igenyesno.hu2 hete
Még több friss hír
Mai nap hírei
Ételt tömött egy síró gyerek szájába az óvónő, 5 hónap börtönre ítélték
babanet.hu12 órája
Paprikapalánta ültetése: mutatjuk, mire kell figyelned, hogy sokat teremjen!
edenkert.hu14 órája
Háborognak a szülők: egyre gyakoribb a "FOPO" jelenség a fiatalok körében
femcafe.hu23 órája
Eltűnhetnek a kovászos kenyerek a hazai boltokból, hatalmas változás jöhet a piacon
mindmegette.hu23 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva