Megvannak a Nyerő páros győztesei

'A gólt nem kell magyarázni!' - úgy gondolják, megérdemelték.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-22 09:37

Fotó: RTL Klub

Véget ért a Nyerő Páros 2. évada, ahol 9 pár küzdött meg az első helyért.

A dobogós három párosból Tokár Tomi és menyasszonya, Dóri esett ki először, így Gáspár Laciékra és Vasvári Viviennékre szavazhattak a korábban kiesett játékosok.

4-3 arányban, egyetlen szavazattal megelőzve Laciékat Vasvári Vivien és újdonsült férje, Fecsó lett a 2018-as Nyerő Páros.

A luxusfeleség sosem titkolta az érzelmeit, most is sírva fakadt az eredmény hallatán, a játékról az Instagram-oldalán írt bővebben:

„Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat. 2. Adjuk magunkat. 3. Ne essünk ki az első körben.

Na, hát kb. ennek megfelelően csetlettünk-botlottunk, lépésről lépésre haladtunk, de imádtuk az egészet! Szerintem, Fecsón láttátok ezt a legjobban! Persze voltak vitáink, hisztiztem-sírtam, de nem mi lettünk volna, ha nem ezt látjátok! Őszintén-tisztán játszottunk minden nap, megjátszások nélkül, még ha ez nektek sokszor nem is tetszett, hogy néha nyers voltam… de ez vagyok én, ami a szívemen, az a számon. Örültem, hogy rengetegen támogattatok, szurkoltatok nekünk és külön köszönöm a sok-sok üzenetet arról, miszerint pozitívan csalódtatok bennünk. A legtöbbet nekünk ez jelentette…! Persze, ahogy közeledett a játék vége, kezdtük elhinni, hogy akár mi is elnyerhetjük ezt a nemes trófeát. És láss csodát, hiába volt sok nagyon erős páros, a végén mi lettünk a győztesek! Persze kaptunk kommenteket, hogy nem érdemeltük meg, de ahogy Fecsó szokta mondani: A gólt nem kell magyarázni! Továbbá szeretnénk gratulálni minden párnak egy élmény volt benneteket megismerni. Természetesen nem tudjuk, kinek mit hoz a jövő, de a tény az: 2018-ban mi voltunk a Legnyerőbb Páros!”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

👰🏼Beestünk ebbe a játékba az esküvőnk másnapján. Nem készültünk fel egymásból, úgy jöttünk, ahogy voltunk, valójában azzal sem voltunk tisztában, mi vár ránk. Három cél vezérelt bennünket: 1. Érezzük jól magunkat. 2. Adjuk magunkat. 3. Ne essünk ki az első körben. Na hát kb. ennek megfelelően csetlettünk-botlottunk, lépésről lépésre haladtunk, de imádtuk az egészet! Szerintem Fecsón láttátok ezt a legjobban! Persze voltak vitáink, hisztiztem-sírtam, de nem mi lettünk volna, ha nem ezt látjátok! Őszintén-tisztán játszottunk minden nap, megjátszások nélkül, mégha ez nektek sokszor nem is tetszett, hogy néha nyers voltam…de ez vagyok èn ami a szívemen az a szàmon. Örültem, hogy rengetegen tàmogattatok, szurkoltatok nekünk ès külön köszönöm a sok-sok üzenetet arról, miszerint pozitívan csalódtatok bennünk. A legtöbbet nekünk ez jelentette…! 🙏🏻 Persze, ahogy közeledett a jàtèk vège, kezdtük elhinni, hogy akàr mi is elnyerhetjük ezt a nemes trófeát. 🏆 És láss csodàt, hiàba volt sok nagyon erős pàros, a végén mi lettünk a győztesek! 🙋🏼‍♀️ Persze kaptunk kommenteket, hogy nem érdemeltük meg, de ahogy Fecsó szokta mondani: A gólt nem kell magyarázni! Továbbá szeretnènk gratulálni minden párnak egy élmény volt benneteket megismerni. Természetesen nem tudjuk, kinek mit hoz a jövő, de a tény az: 2018-ban mi voltunk a Legnyerőbb Páros! ❤️ #nyerőpàros #2018 #vasvarivivien #fecsó #rtl #budapest

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Mai nap hírei

A fiatal nő félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, íme a reakciók

femcafe.hu9 órája

Baló Júlia vallomása Latinovits Zoltánról: "Igenis élni akart"

femcafe.hu10 órája

26 éve mindenki az ő dalát dúdolta, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt!

femcafe.hu19 órája

Müller Cecília: 4 megyében egyetlen aktív fertőzött sincs

startlap.hu19 órája

A heves zivatarok miatt tizenkét megyében másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu20 órája

Koronavírus: elhunyt egy 47 éves beteg itthon

startlap.hu22 órája

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán - "Kiderült, mennyire mély ez a szerelem"

femcafe.hu23 órája

Soha ne fogyaszd így a banánt - Egyenesen egészségtelen lehet

femcafe.hu23 órája