Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
Hókiflit sütni nem boszorkányság, a kezdő háziasszonyok mégis tartanak tőle.
Talán azért, mert akkor finom igazán, ha porhanyós a tésztája, olyan, hogy szinte magától szétomlik a szánkban, és ezt elérni kihívás.
Mutatjuk, hogy kerülhet tökéletes hókifli a karácsonyi asztalra.
mindmegette.hu2 órája
Még több friss hír
5 karácsonyi hagyomány a világ körül, amit otthon is bármikor kipróbálhatunk
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Téli ünnepek
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu21 órája
Így nem ég le a linzer alja - a nagyim is így készítette
mindmegette.hu1 napja
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu1 napja
6 ünnepi fogás, ami nélkül nincs karácsony Magyarországon
hamuesgyemant.hu1 napja
Nosalty receptek
Receptek
Mézes krémes 4.
nosalty.hu1 napja
Palóc túrós lepény
nosalty.hu1 napja
Diós hókifli egyszerűen
nosalty.hu1 napja
Diós és lekváros hókiflik
nosalty.hu3 napja
Stollwerck szelet
nosalty.hu3 napja
Extrán ropogós krumpli
nosalty.hu4 napja
Zengővárkonyi sertéstekercs, ahogy mi szeretjük
nosalty.hu4 napja
Jugoszláv krémes
nosalty.hu4 napja
Londoni szelet
nosalty.hu5 napja
Mutatós zserbógolyó
nosalty.hu5 napja
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva