Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié

Hókiflit sütni nem boszorkányság, a kezdő háziasszonyok mégis tartanak tőle.

Talán azért, mert akkor finom igazán, ha porhanyós a tésztája, olyan, hogy szinte magától szétomlik a szánkban, és ezt elérni kihívás.

Mutatjuk, hogy kerülhet tökéletes hókifli a karácsonyi asztalra.

mindmegette.hu2 órája
Tovább olvasom

Még több friss hír

Téli ünnepek

Nosalty receptek

Karácsonyi főételek

Karácsonyi köretek

Ünnepi italok

Karácsonyi aprósütemények

Vegetáriánus ünnepi receptek

Vegán ünnepi receptek

Receptek

Mézes krémes 4.

nosalty.hu1 napja

Palóc túrós lepény

nosalty.hu1 napja

Stollwerck szelet

nosalty.hu3 napja

Extrán ropogós krumpli

nosalty.hu4 napja

Jugoszláv krémes

nosalty.hu4 napja

Londoni szelet

nosalty.hu5 napja

Mutatós zserbógolyó

nosalty.hu5 napja