Hogyan és milyen élelmiszerekben képződik az akrilamid, és mik a veszélyei?
TUDTA-E? · Az akrilamid egy olyan vegyület, amely keményítőtartalmú élelmiszerekben természetes módon képződik magas hőmérsékleten (120°C felett) történő sütés során.
napidoktor.hu3 éve
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Mai nap hírei
ismét vinnék Gulácsi Pétert a Premier League-ből
m4sport.hu5 órája
Háború: lángokban áll egy orosz bázis - egy műhold is látta a tűzfészkeket
novekedes.hu6 órája
"Minimális veszteséggel kell elérni a különleges hadművelet céljait"
demokrata.hu15 órája
A NAV nagyon utánanéz a személyi jövedelmeknek
piacesprofit.hu2 órája
Benzin – megtört a jó sorozat, jön a 800-as ár?
tozsdeforum.hu19 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva