6 érv, hogy pulykahús kerüljön az asztalra (minél többször)
Finom, kiadós, és zsírszegény – és akkor még csak három nyilvánvaló érvet soroltunk fel a pulykahús fogyasztása mellett.
A tengerentúlról származó baromfi azonban ennél több figyelmet érdemel, hiszen gasztonómiai kultúránk egyik legjobban variálható, tápanyagokban gazdag alapanyaga.
Miért érdemes rendszeresen fogyasztanunk pulykát?
Utánajártunk!
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Napokig nem szabadulunk a szürkeségből: köd, szitálás és veszélyes utak várnak ránk
szeretlekmagyarorszag.hu6 órája
Rendkívüli változás az időjárásban. Szibériai, erős, hideg tél zúdul a nyakunkba a napokban
blikkruzs.blikk.hu7 órája
Töltés
Hangos lapszemle
A forint igazi védőpajzsa hamarosan elhalványul?
portfolio.hu6 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva