6 érv, hogy pulykahús kerüljön az asztalra (minél többször)
Finom, kiadós, és zsírszegény – és akkor még csak három nyilvánvaló érvet soroltunk fel a pulykahús fogyasztása mellett.
A tengerentúlról származó baromfi azonban ennél több figyelmet érdemel, hiszen gasztonómiai kultúránk egyik legjobban variálható, tápanyagokban gazdag alapanyaga.
Miért érdemes rendszeresen fogyasztanunk pulykát?
Utánajártunk!
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Mai nap hírei
Rácz András: Komoly vereség az EU-csúcs Moszkva és a Moszkva érdekét immár nyíltan képviselő magyar kormány számára
szeretlekmagyarorszag.hu9 órája
Lázár János szlovákozása súlyos szavazatokba kerülhet a Fidesznek
telex.hu11 órája
3 napos időjárás-előrejelzés: Ónos eső csap le ránk
agroinform.hu12 órája
Mellkason szúrtak egy 15 éves lányt Budapesten: 40 percen belül három embert fogtak el a rendőrök
szeretlekmagyarorszag.hu5 órája
A Fidesz legfontosabb fegyvere, ami visszafele is elsülhet
telex.hu7 órája
Oka van annak, ha nem ürítik ki a kukát
transpack.hu9 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva