6 érv, hogy pulykahús kerüljön az asztalra (minél többször)
Finom, kiadós, és zsírszegény – és akkor még csak három nyilvánvaló érvet soroltunk fel a pulykahús fogyasztása mellett.
A tengerentúlról származó baromfi azonban ennél több figyelmet érdemel, hiszen gasztonómiai kultúránk egyik legjobban variálható, tápanyagokban gazdag alapanyaga.
Miért érdemes rendszeresen fogyasztanunk pulykát?
Utánajártunk!
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Mai nap hírei
Ebből az aprócska jelből tudhatod, hogy kémkedik utánad a telefonod
sassy.hu14 órája
Kijött a lista: ez most a világ 10 legerősebb hadserege
portfolio.hu16 órája
Négyen a Nyugati tetején, a MÁV feljelentést tett
444.hu15 órája
Új munkaszüneti nap jöhet Magyarországon – karácsonyi bejelentés
hrportal.hu16 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva