6 érv, hogy pulykahús kerüljön az asztalra (minél többször)
Finom, kiadós, és zsírszegény – és akkor még csak három nyilvánvaló érvet soroltunk fel a pulykahús fogyasztása mellett.
A tengerentúlról származó baromfi azonban ennél több figyelmet érdemel, hiszen gasztonómiai kultúránk egyik legjobban variálható, tápanyagokban gazdag alapanyaga.
Miért érdemes rendszeresen fogyasztanunk pulykát?
Utánajártunk!
egy.hu1 éve
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Mai nap hírei
A NASA szerint a Föld gyorsan sötétedik – de ami mögötte van, még aggasztóbb
planetz.hu12 órája
Parkolópályára teszi az Európai Unió Orbán Viktort
piacesprofit.hu16 órája
Már csak ez hiányzott: Európa felé terjed a veszélyes atka
agroinform.hu17 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva