Növényi alapú ételek, amelyek egészségtelenek, sőt, korai halálhoz vezethetnek
A növényi alapú ételek egészségre gyakorolt pozitív hatása ma már közismert.
Egyre több ember váltja ki állati eredetű ételeit zöldségekkel és gyümölcsökkel, abban a reményben, hogy ezáltal csökkenthetik a krónikus betegségek kockázatát, és hosszabb, egészségesebb életet élhetnek.
Azonban nem minden növényi alapú élelmiszer egyenlő.
magro.hu11 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Gigászi fordulat a pénzpiacokon: a 2008-as válság óta nem történt hasonló
igenyesferfi.hu12 órája
Akik az ajándékok ruháját gyártják – Interjú Szakál Jánossal
mfor.hu14 órája
Miért lesz 2026 fordulópont a munka világában?
piacesprofit.hu18 órája
Zárolt orosz vagyon: a hitelminősítő is reagált Brüsszel döntésére
privatbankar.hu20 órája
Egyre nagyobb fordulat bontakozik ki a forintnál
portfolio.hu22 órája
A zöldségfélék helyes trágyázása négy pillérre épül
agroinform.hu15 órája
Búcsút intenek keleti szomszédunknak a svédek
privatbankar.hu20 órája
Bod Péter Ákos: 2025 a forint éve
mfor.hu23 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva