Innovatív péktermékeket fejleszt a Debreceni Egyetem Agrár kara
Ropogós vekni, illatos fehér, barna, félbarna, rozs-, durum- vagy éppen teljes kiőrlésű kenyér, amelynek lelke a kovász.
Innovatív kovászolási technológián alapuló, egészségmegőrző péktermékcsalád fejlesztése a célja a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, valamint a Balmaz-Sütöde Kft.
konzorciumában mos
agrotrend.hu8 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Gigászi fordulat a pénzpiacokon: a 2008-as válság óta nem történt hasonló
igenyesferfi.hu8 órája
Miért lesz 2026 fordulópont a munka világában?
piacesprofit.hu14 órája
Zárolt orosz vagyon: a hitelminősítő is reagált Brüsszel döntésére
privatbankar.hu16 órája
Egyre nagyobb fordulat bontakozik ki a forintnál
portfolio.hu18 órája
Kockázatos és kiszámíthatatlan az arany, de újra csúcsot döntött
telex.hu21 órája
A zöldségfélék helyes trágyázása négy pillérre épül
agroinform.hu11 órája
Búcsút intenek keleti szomszédunknak a svédek
privatbankar.hu17 órája
Bod Péter Ákos: 2025 a forint éve
mfor.hu20 órája
Egy kattintás, és oda a pénz: így vadásznak ránk az online csalók az ünnepek alatt
piacesprofit.hu21 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva