Innovatív péktermékeket fejleszt a Debreceni Egyetem Agrár kara
Ropogós vekni, illatos fehér, barna, félbarna, rozs-, durum- vagy éppen teljes kiőrlésű kenyér, amelynek lelke a kovász.
Innovatív kovászolási technológián alapuló, egészségmegőrző péktermékcsalád fejlesztése a célja a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, valamint a Balmaz-Sütöde Kft.
konzorciumában mos
agrotrend.hu8 hónapja
Még több friss hír
Vége a trükközésnek: sokmilliárdos pofont kapott a Mercedes a dízelbotrány végén
portfolio.hu6 órája
Karácsonyi sokk a kereskedelemben: most először fizethetünk kevesebb helyen bankkártyával
biztosdontes.hu19 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Véget ér egy korszak: tíz tévécsatorna szűnik meg Magyarországon
forbes.hu12 órája
Veszedelmes állatok jelentek meg a Balatonnál, elkezdődött a lemészárlásuk
agroforum.hu16 órája
Olyan történt a Penny, a Lidl, és az Aldi üzleteiben, amit idén még nem tapasztaltunk
privatbankar.hu19 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva