Húsvéti sonkakörkép: jut elég hazai az asztalra?
A húsvéti sonka a szokásrend szerint a téli disznóvágáskor kerül a füstölőbe, majd csak a negyven napos böjt elmúltával fogyasztják el.
Habár már egyre kevesebben élnek ezzel a gyakorlattal, jelenléte továbbra is elválaszthatatlan az ünneptől.
magyarmezogazdasag.hu9 hónapja
Még több friss hír
Történelmi döntés, fogyókúrás „csodaszer” kapott zöld utat az Egyesült Államokban
privatbankar.hu9 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Nagy Márton szavai miatt ütik és zuhan a forint
mfor.hu17 órája
OTP közös bankszámla: mire jó, és hogyan működik?
biztosdontes.hu22 órája
Esik a legális dohányfogyasztás, jövőre pedig érkezik az adóemelés
portfolio.hu19 órája
Kisimulnak a ráncai, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró
mfor.hu21 órája
A választás után is pénzüknél maradnak a NER milliárdosai
mfor.hu23 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva