Húsvéti sonkakörkép: jut elég hazai az asztalra?
A húsvéti sonka a szokásrend szerint a téli disznóvágáskor kerül a füstölőbe, majd csak a negyven napos böjt elmúltával fogyasztják el.
Habár már egyre kevesebben élnek ezzel a gyakorlattal, jelenléte továbbra is elválaszthatatlan az ünneptől.
magyarmezogazdasag.hu9 hónapja
Még több friss hír
Történelmi döntés, fogyókúrás „csodaszer” kapott zöld utat az Egyesült Államokban
privatbankar.hu15 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Hirtelen fordult a forint árfolyama
portfolio.hu4 órája
Bod Péter Ákos: 2025 a forint éve
mfor.hu5 órája
Kis-Benedek József: karácsonyi gondolatok az ukrajnai háborúról és Európa biztonságáról
privatbankar.hu5 órája
Félmillió budapesti otthonát érinti – energetikai fordulat jön a lakótelepeken
okodrive.hu23 órája
Egy kattintás, és oda a pénz: így vadásznak ránk az online csalók az ünnepek alatt
piacesprofit.hu6 órája
Nagy Márton szavai miatt ütik és zuhan a forint
mfor.hu23 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva