Hungarikum lett a mohácsi halászlé
Vannak olyan mohácsi családok, ahol akár hetente készítenek halászlevet, de karácsonykor csaknem mindenhol előkerül a bogrács vagy a halfőzéshez használt edény.
A mohácsi halászlé a hozzáértők szerint az egyik legrégebbi eljárás szerint készül, s éppen az egyszerűség a titka.
Szinte minden településnek van olyan étke, amelyik egyedi, s csak ott vag
agrotrend.hu11 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Miért lesz 2026 fordulópont a munka világában?
piacesprofit.hu4 órája
Gigaberuházás indul a fővárosban, külföldi befektetők versenyeznek
portfolio.hu7 órája
Bod Péter Ákos: 2025 a forint éve
mfor.hu10 órája
Kis-Benedek József: karácsonyi gondolatok az ukrajnai háborúról és Európa biztonságáról
privatbankar.hu10 órája
Kockázatos és kiszámíthatatlan az arany, de újra csúcsot döntött
telex.hu11 órája
Búcsút intenek keleti szomszédunknak a svédek
privatbankar.hu6 órája
Egyre nagyobb fordulat bontakozik ki a forintnál
portfolio.hu8 órája
Egy kattintás, és oda a pénz: így vadásznak ránk az online csalók az ünnepek alatt
piacesprofit.hu10 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva