Hungarikum lett a mohácsi halászlé
Vannak olyan mohácsi családok, ahol akár hetente készítenek halászlevet, de karácsonykor csaknem mindenhol előkerül a bogrács vagy a halfőzéshez használt edény.
A mohácsi halászlé a hozzáértők szerint az egyik legrégebbi eljárás szerint készül, s éppen az egyszerűség a titka.
Szinte minden településnek van olyan étke, amelyik egyedi, s csak ott vag
agrotrend.hu11 hónapja
Még több friss hír
Amikor már az erős forint sem segít: miért kellett megint lazítani a nagy célon?
portfolio.hu5 órája
Kesudió: a természet egyik legmérgezőbb növényéből lesz egészséges nassolnivaló
agroinform.hu15 órája
Dagadnak a tartozások, miközben készpénzt is egyre többen vesznek fel hitelkártyával
igenyesferfi.hu16 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Kesudió: a természet egyik legmérgezőbb növényéből lesz egészséges nassolnivaló
agroinform.hu15 órája
Új törésvonalra derült fény a "régi" és az "új" EU között
portfolio.hu21 órája
Egyre több haszonnövényünket fenyegeti az üvegszárnyú kabóca
agraragazat.hu22 órája
A mesterséges intelligencia szuper fegyvert ad a csalók kezébe
piacesprofit.hu18 órája
A csókkamera romba döntötte az életét: reménytelenül keres állást a HR igazgató
hrportal.hu22 órája
Trumpnak fáj a feje – Hűséges szövetségese visszavonul a politikától
tozsdeforum.hu23 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva