Hungarikum lett a mohácsi halászlé
Vannak olyan mohácsi családok, ahol akár hetente készítenek halászlevet, de karácsonykor csaknem mindenhol előkerül a bogrács vagy a halfőzéshez használt edény.
A mohácsi halászlé a hozzáértők szerint az egyik legrégebbi eljárás szerint készül, s éppen az egyszerűség a titka.
Szinte minden településnek van olyan étke, amelyik egyedi, s csak ott vag
agrotrend.hu11 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Nagy Márton szavai miatt ütik és zuhan a forint
mfor.hu10 órája
Esik a legális dohányfogyasztás, jövőre pedig érkezik az adóemelés
portfolio.hu12 órája
OTP közös bankszámla: mire jó, és hogyan működik?
biztosdontes.hu15 órája
Hamarosan olcsóbb lehet a földgáz, mint az orosz–ukrán háború előtt
telex.hu17 órája
Kisimulnak a ráncai, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró
mfor.hu14 órája
A választás után is pénzüknél maradnak a NER milliárdosai
mfor.hu16 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva