Hagymavágás sírás nélkül – bevált trükkök és tudomány
A hagyma az egyik leggyakrabban használt alapanyag a magyar konyhában, mégis kevesen ússzák meg könnyek nélkül a szeletelését.
A könnyezést okozó vegyületek természetes védelmi mechanizmus részei, de a konyhában sokszor inkább bosszúságot jelentenek.
Szerencsére léteznek bevált, tudományosan is alátámasztott módszerek, amelyekkel a hagymavágás kell
agroforum.hu4 hónapja
Még több friss hír
Amikor már az erős forint sem segít: miért kellett megint lazítani a nagy célon?
portfolio.hu16 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Lázár János Varga Juditról és Magyar Péterről is beszélt
mfor.hu6 órája
Rég nem látott csúcson a magyar hitelkártya-tartozás
piacesprofit.hu10 órája
Amikor már az erős forint sem segít: miért kellett megint lazítani a nagy célon?
portfolio.hu16 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva