Folyamatos frissesség: a szakaszos vetés előnyei a konyhakertben
Egy konyhakertben fontos a jó helykihasználás, ez onnan indul, hogy sok növénynek rövidebb a tenyészideje, mint a tavasztól őszig tartó vegetációs időszak.
Egy éven belül egymás után több mindent is termeszthetünk ugyanazon a helyen, és minél rövidebb a tenyészideje egy zöldségnek, annál többször lehet a helyét mással bevetni.
magro.hu5 hónapja
Még több friss hír
Amikor már az erős forint sem segít: miért kellett megint lazítani a nagy célon?
portfolio.hu5 órája
Kesudió: a természet egyik legmérgezőbb növényéből lesz egészséges nassolnivaló
agroinform.hu14 órája
Dagadnak a tartozások, miközben készpénzt is egyre többen vesznek fel hitelkártyával
igenyesferfi.hu15 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Kesudió: a természet egyik legmérgezőbb növényéből lesz egészséges nassolnivaló
agroinform.hu14 órája
Új törésvonalra derült fény a "régi" és az "új" EU között
portfolio.hu21 órája
Egyre több haszonnövényünket fenyegeti az üvegszárnyú kabóca
agraragazat.hu22 órája
A mesterséges intelligencia szuper fegyvert ad a csalók kezébe
piacesprofit.hu18 órája
A csókkamera romba döntötte az életét: reménytelenül keres állást a HR igazgató
hrportal.hu22 órája
Trumpnak fáj a feje – Hűséges szövetségese visszavonul a politikától
tozsdeforum.hu22 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva