Ettől lesznek finomabbak és egészségesebbek a növényi alapú tejhelyettesítők
Egy új kutatás azt vizsgálja, hogy bizonyos tejsavbaktériumok hogyan képesek javítani a növényi alapú tejhelyettesítő termékeket mind íz, mind pedig a tápanyagtartalom terén.
Az eredmények nagyban segíthetik a fenntartható élelmiszertermelést is.
magyarmezogazdasag.hu7 hónapja
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
A jövő legkeresettebb szakmái: hol lesz a legnagyobb fizetési potenciál a következő évtizedben?
igenyesferfi.hu11 órája
Káosz a Fideszben
piacesprofit.hu7 órája
Itt a NAV listája - Ők nem jelentették be a dolgozóikat
hrportal.hu10 órája
Horrorkaraván, amit látnod kell: traktort húzott a Passat
agroinform.hu22 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva