Egy gyakran fogyasztott adalékanyag, ami a bélrák okozója lehet
A majonéz és a kolbász gyakori összetevője, az emulgeálószer, komoly egészségügyi kockázatokat rejthet magában.
Ez az adalékanyag, amely számos hétköznapi élelmiszerben megtalálható, nemcsak gyulladásokat, de bélrákot is okozhat, ezért a szakemberek a legkárosabbak közé sorolják.
magro.hu11 hónapja
Még több friss hír
Vegyi fegyverek Grúzában – Első világháborús eusközök a kormányellenes tüntetők ellen
tozsdeforum.hu9 órája
Öt dolog, amire érdemes felhasználni a közszolgálati otthontámogatás révén felszabaduló összeget
biztosdontes.hu17 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Nagy üzletet ütött nyélbe a Mol
infostart.hu10 órája
Miért tűnik el az őz és a mezei nyúl az ország erdeiből?
magro.hu16 órája
Öt dolog, amire érdemes felhasználni a közszolgálati otthontámogatás révén felszabaduló összeget
biztosdontes.hu17 órája
A generáció, amely mindent újraértelmez – Miért gondolkodnak másként a mai fiatalok?
diplomatszerzek.hu18 órája
Új biztonsági funkciót vezet be a Revolut
fintech.hu19 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva