Édesebb a paradicsom génszerkesztéssel?
A paradicsom íztelensége gyakori panasz a vásárlók körében, különösen az ipari termesztésű, nagy méretű fajták esetében.
Most azonban kínai kutatók áttörést értek el.
magyarmezogazdasag.hu1 éve
Még több friss hír
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Tudta, hogy olcsóbban is vehet vármegyematricát?
mfor.hu12 órája
Orbán Viktor hadüzenetről beszél
piacesprofit.hu13 órája
Az elemzők se tudják, mi lesz az OTP papírjaival
privatbankar.hu15 órája
Kaphatsz-e állami támogatást, ha magad után fizeted a TB-t?
biztosdontes.hu15 órája
Neves védelmezőt kapott Gáspár Evelin, akit sok savazás ért az elmúlt napokban
mediapiac.com9 órája
Itt az orosz bosszú – Magyarországon is megérezzük?
privatbankar.hu10 órája
Ez lesz az egyik legfontosabb vagyon hamarosan
agroinform.hu12 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva