Ahogy a pék látja: a jó kenyér a szántón kezdődik
Ormós Gabriella pék szerint a kenyér minőségét valójában nem a kemence, hanem a talaj, a búza, a malom és a lassú erjesztés dönti el.
agroinform.hu4 hónapja
Még több friss hír
Döbbenetes számok: 270 milliárd forint vált köddé az MNB-alapítványok vagyonából
portfolio.hu13 órája
Töltés
Hangos lapszemle
Kapcsolódó hírek
Vége a trükközésnek: sokmilliárdos pofont kapott a Mercedes a dízelbotrány végén
portfolio.hu14 órája
Már nem a KRÉTA az üzenőfelület, meg is sínyli az állampapírpiac
privatbankar.hu17 órája
A választás után is pénzüknél maradnak a NER milliárdosai
mfor.hu3 órája
Véget ér egy korszak: tíz tévécsatorna szűnik meg Magyarországon
forbes.hu20 órája
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva