
Kritikus helyzet a magyar vendéglátásban: "A rendszer úgy van kitalálva, hogy nem lehet jól csinálni"
Két gasztronómiához kapcsolódó embert kérdeztünk meg arról, hogy tényleg nagy baj van-e a hazai éttermi szektorban? Kapitány Balázs a Vinozza egyik tulajdonosa és Lévai Zsuzsi, a Halkakas egykori tulajdonosa beszélnek árakról, munkaerőhiányról, szabályozásról és ellenőrzésekről, abúzusról és zsebbe kapott bérekről.
11 hónapja
A Magyar Maugli Zanzibár után itthon készül vadállatokat menteni
Flaskay Dániel - ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Maugli -, igazán különleges utat járt be. Amerikában tanult zoológiát, majd több európai állatkert után Zanzibárra hívták, ahol egy rezervátum vezetője lett. Nemrég hazaköltözött, de nehezen bírja nagymacskák nélkül. A Startlapnak mesélte el először, hogy mire készül itthon.
0 seconds of 7 minutes, 31 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9