
Ételízesítő házilag!
Manapság már a delikát és a vegeta sem az, ami régen volt. Arányaiban nézve már túl sok benne a só, tele van tartósítókkal, ízfokozókkal, színezékekkel és egyéb vegyi anyagokkal.
napidoktor.hu4 éve
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
A Mielőtt megveszed újabb epizódjában annak jártunk utána, hogy hol lehet a legfinomabb, illetve a leggazdaságosabb alapanyagokat beszerezni egy olyan egyszerű étel elkészítéséhez, mint egy sonkás-sajtos szendvics.
0 seconds of 6 minutes, 0Volume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
08:24
Copied
Live
00:00
06:00
06:00
More Videos
06:00
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
08:24
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
03:11
A Kolorádón kérdeztük a fesztiválozókat, kell-e spórolni a szórakozáson
02:39
Megtaláltuk a Sziget legizgalmasabb arcait
48:20
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
04:18
Mogyorókrémteszt: megéri a Nutellát venni vagy az utánzatok a jobbak?
03:59
Dubai csokit kóstoltattunk járókelőkkel Budapesten
02:40
Olcsóbb import vagy hazai élelmiszert vesznek a vásárlók?
07:31
A Magyar Maugli Zanzibár után itthon készül vadállatokat menteni
04:28
Mesternők
Close
Még több friss hír
Mesék gyerekeknek
Érdekes lehet
Programlehetőségek
Játszótér
Kalandparkok, bobpályák
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva