Különleges kiegészítők, amikkel feldobhatod a mindennapokat

Fatima
A Vuch segít abban, hogy ragyogj bárhol, ahová mész, legyen szó egy pénztárcáról, a hozzá passzoló táskáról, vagy egy óráról, ami kifejezi az egyéniséged. A legjobb, hogy ezek a kiegészítők minden apró részletükben összehangolódnak, így amiatt sem kell aggódni, hogy ne illenének egymáshoz. Elhoztuk a mi nagy kedvenceinket.

Ha bajban lennél a karácsonyi, szülinapi, névnapi ajándékokkal, vagy csak beújítanál egy-két remek kiegészítőt, adunk néhány jó ötletet. Táskákat, pénztárcákat, ékszereket mutatunk férfiak és nők részére egyaránt, amikkel nem foghatsz mellé.

Fotó: Vuch, Startlap

 

Talán mind egyetértünk abban, hogy egy nőnek nagyszerű ajándék az ékszer, bármilyen alkalomról legyen szó. Éppen ezért, ha nem tudod, mivel ajándékozd meg most karácsonykor a barátnődet vagy nő családtagjaidat, a lenti listáról és a Vuch oldaláról válogathatsz a kiegészítők bőséges választékából. Mi csak egy kis ízelítőt hoztunk nyakláncokból, órákból, karkötőkből, ám az oldalon fülbevalókat, szetteket és egyebeket is találni. Külön kiemelnénk a páros gyöngysort, ami szerelmespároknak, de akár legjobb barátoknak vagy szülő-gyereknek is ideális. Jáspisgyöngyök vannak felfűzve, így érezheted az erőt és a támogatást.

 

 

Megsúgunk egy titkot: egyes karórák különleges mintával vagy szíjjal rendelkeznek, amikhez passzoló pénztárcát is lehet venni. Ha már tárca, álljon itt öt egyedi, különböző méretű és stílusú darab – ezek egyébként más színekben is kaphatók. Már csak azt kell kitalálni, mekkora és milyen elosztású legyen. Többhöz egyébként Vuch kártya is jár, ami a pénztárca azonosítására szolgál elvesztés esetén.

 

 

Na mi az a darab – a cipőkön kívül -, amiből egy nőnek sosem elég? Hát persze, hogy a táska az. Egy különleges modell feldobja a legegyszerűbb öltözetet is, nem utolsó sorban pedig elnyeli azt a sok-sok kacatot, amire egy hölgynek a mindennapokban szüksége van. Szerencsére nem nagyon lehet melléfogni egy táska ajándékozásakor, ugyanis bármelyik fazon, bármelyik szín, bármelyik elrendezés jó lesz egyszer valamire, valamilyen szetthez. Mutatunk hátizsákokat, kézitáskákat, övtáskákat, amikből inspirációt meríthetsz.

 

 

Persze nem csupán a hölgyeknek, hanem az uraknak is szuper kiegészítőket lehet találni. A marhabőrből készült, slim kivitelezésű pénztárcák több méretben, színkombinációban és 5-7 kártya tárolására alkalmas rekesszel kaphatók, de vannak egyszínű darabok is. Mindegyikből sugárzik az elegancia, hű társa lesz az úriembereknek.

A sportosabb pasiknak különleges hátizsákokat hoztunk, ezek szintén több színben elérhetők és jól használhatók a rohanós mindennapokban.

Az ékszerek sem maradhatnak el, itt van például a  gyöngyökből készített karkötő, ami jól mutat a férfiak kezén és amit minden nő észrevesz. Erőre van szükséged és védelemre a negatív dolgokkal szemben? Akkor az ónix neked való. Ez a kő képes megtartani az emlékeket, melyeket vele együtt élsz át, mindezt egyenesen a csuklódon.