Vicces ajándékok Valentin-napra

Startlap Bubba
Vészesen közelít február 14-e, ezért összeszedtünk néhány kifejezetten ötletes és vicces ajándéktippet, ha már unod a csokit és a virágot. De akkor is neked való a lista, ha a pároddal nem veszitek nagyon komolyan a Valentin-napot, viszont mégis szeretnéd meglepni valamivel.

Ahogy mondod, drágám!

Mindig a barátnődé az utolsó szó egy vitában? Akkor ezek a feliratos bögrék rólatok szólnak. Ráadásul igazi páros ajándék!

Mr Right & Mrs Always Right bögrék

2 990 Ft.

Hirdetés

Bakancslista szerelmeseknek

Közös élmények nélkül egy párkapcsolat könnyen ellaposodik, így mindig érdemes valami újat kipróbálnotok. Ebben segít ez a lekaparható bakancslista, amely ötletet ad egy csomó érdekes programhoz és kihíváshoz. Csak válasszatok egy ötletet, kaparjátok le, és gyűjtsétek az élményeket!

Bakancslista Szerelmes Pároknak

8 790 Ft.

Hirdetés

Virágcsokor helyett

Ezzel a csokorral könnyen megtréfálhatod a barátnődet, ráadásul elképesztően cuki is. Igaz, az ára kicsit borsosabb, mint egy egyszerű virágcsokoré, de a sok kis maci örökre megmarad.

Teddy Maci csokor

9 990 Ft.

Hirdetés

Közös póló

Tökéletes ajándék Valentinnapra egy páros póló, ráadásul a parospolo.hu-n most akciósan rendelhetsz pólócsomagokat. Az elérhető modellek között vannak viccesek és cukik is, de persze te is tervezhetsz magatoknak egyenpólót.

Például egy ilyet:

I'm the Bread If you're Nutella csomag

8 500 Ft.

Hirdetés

 

Könyves vallomás

A könyv nem egy tipikus Valentin-napi ajándék, viszont ez a könyv pedig nem egy tipikus könyv, hiszen teljesen üresek a lapjai. Elsőre minden bizonnyal meglepődik majd a kedvesed, ha a kezébe nyomsz egy könyvet azzal a címmel, hogy „Egy könyv mindarról, amit nem szereted benned”, de ha belelapoz és nem talál benne semmit, rájön, hogy miért olyan romantikus ez az ajándék.

Egy üres könyv, amit nem szeretek benned

Egy üres könyv, üres lapokkal, mert ahogy a címe is mutatja, ebben minden benne van, amit nem szeretsz a párodban. 1690 Ft + 990 Ft szállítási díj.

Hirdetés