Íme, az egymillió forintos matrac Venus Williamstől

Turi Dániel
A legendás teniszező olyan matracot dobott a piacra, amik az infravörös fényt használja a tökéletes alvás elérésének érdekében - mindezt több, mint egymillió forintos áron!

Az utóbbi időben kezdünk hozzászokni ahhoz, hogy hírességek, sportolók, színészek, celebek különböző termékekhez adják a nevüket és az arcukat – elég csak Kim Kardashian vagy Gwyneth Paltrow kozmetikai termékcsaládjára gondolnunk. Ezeknek a hírességeknek a sorába állt be nemrég a négyszeres olimpiai bajnok teniszező, Venus Williams, aki a GhostBed nevű márkával karöltve dobott a piacra két, cseppet sem hétköznapi matracot – írja a gadgetflow.com.

Venus Williams neve a garancia a jó alvásra
Fotó: ghostbed.com

Az alvás minősége meghatározza a mindennapok minőségét – ezt az elvet vallja minden idők egyik legsikeresebb teniszezője is, Venus Williams, aki most a saját maga által megálmodott matracokkal nyújt segítséget azoknak, akik reggelente fáradtan, kialvatlanul ébrednek. A sztársportoló és a GhostBed két matracot dobtak piacra, amik – visszafogottan – a Venus Williams Legend és a Venus Williams Legend Hybrid nevet viselik. A cég elmondása alapján a termékek a tökéletes ötvözetei a modern technológiának és a dizájnnak és elnézve a tulajdonságokat, ez egyáltalán nem áll távol a valóságtól.

A matracokat ugyanis olyan anyagból készítették, amik valós időben reagálnak az emberi test által kibocsátott hőre és infravörös sugárzásként visszaverik azt.

Ez pedig, a kutatások alapján segít az izmok ellazításában, valamint az optimális véráramlás, vérnyomás és az általánosan jobb közérzet kialakításában.

A Williams-matracok egymillióba kerülnek
Fotó: ghostbed.com

Azt természetesen mondani sem kell, hogy a termék memóriahabos, az viszont újdonság, hogy a Venus Williams nevével fémjelzett termékek esetében egy speciálisan kialakított, zselés anyagból készült a matrac, ami segít a megfelelő testhőmérséklet fenntartásában alvás közben is. A teniszező nem csak a matracokról gondoskodott a vásárlóknak, az ő nevét viselik a szintén a GhostBed-től rendelhető hűtő ágytakarók is, amik ráadásul újrahasznosított vizes palackokból készülnek, így a fenntarthatóság miatt sem kell fájjon a feje azoknak, akik a vásárláson gondolkodnak. A cég ígérete szerint azoknak, akik befektetnek a Venus Williams Legend termékeibe,

látványosan javulnak majd az alvási szokásaik, kipihentebbek és energikusabbak reggelente.

 

Csakhogy, mindezek miatt – és természetesen azért, mert a Williams-testvérpár egyik tagjával hirdetik – a matracoknak meglehetősen borsos az áruk: a GhostBed weboldaláról jelenleg 2700 dollárért, vagyis egymillió forintért rendelhetőek.