Konyha 2020. március 28.

Gyerekjáték lehet a főzés a vadonatúj vajadagolóval

Fatima Konyha 2020. március 28.
A vajgép számtalan konyhai problémára megoldást nyújt.

A margarin roppant finom, mégis kényes hozzávaló. Tapad, olvad, nehéz vele bánni, emiatt pillanatok alatt összekoszolja a tiszta konyhát. Ám van egy hasznos eszköz, ami megkönnyíti a használatát. 

Fotó: BTTRKitchen

Nincs több vajazás

A BTTRKitchen nevű cég egy olyan szerkezetet álmodott meg, aminek köszönhetően nem kell napi szinten közvetlenül érintkeznünk a vajjal, ugyanis a gép megteszi helyettünk – így a kezünk és a konyhapult is tiszta, zsírmentes marad. A gépbe bele lehet tenni a margarint, majd a csúszka segítségével adagolni – ebben segítségünkre vannak a jelölések, amik egy evőkanalanként mutatják az elhasznált mennyiséget. 

A gyűrű 180 fokos elforgatására leszelhetünk egy darabot a beépített késsel, ráadásul a rozsdamentes acél penge még a legmelegebb időben is precízen és pontosan elvágja a vajat ahelyett, hogy egy konyhakéssel  széttrancsíroznánk. A gép amellett, hogy hasznos, hőálló anyagból készült, ráadásul könnyen is tisztítható: négy részre lehet szétszedni, így egyszerűbben el tudjuk mosni, de a mosogatógépbe is be lehet tenni.

Mire használhatjuk?

Pillanatok alatt levághatunk akkora darab vajat, amekkorára szükségünk van, de a szelet kenyér megkenése is gyerekjáték ezzel a szerkezettel (különösen ha forró pirítósról van szó). Ha egy kis margarint szeretnénk a főtt krumplira vagy egyéb finomságra, nem kell hosszasan bajlódni – és ne feledkezzünk meg a serpenyő vagy tepsi kikenéséről sem, amihez innentől se közvetlenül a kezünket, se szalvétát nem kell használni.

 

 

 

 

 

BTTR vajadagoló

Kb 6000 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon