Tíz ötletes tárgy a nappalidba

Startlap Bubba
A nappali az a szoba az otthonunkban, ahol általában a legtöbb időt töltjük, érdemes tehát olyan tárgyakat választanunk bele, amelyek között igazán jól érezzük magunkat. Összeszedtük tíz különleges lakberendezési tárgyat, amelyekkel te is egyedivé varázsolhatod a nappalidat.

Nem muszáj csak kanapékban és fotelekben gondolkodnod, az úgynevezett padlópárnák is kényelmes ülőalkamatosságok lehetnek a nappalidba, ráadásul kevésbé tűnik zsúfoltnak tőlük a szoba.

Ennek az ülőpárnának a mintája és a színe is igazi keleti kényelmet sugároz.

Yantra Red Patch Padlópárna 50x50 cm

18490 Ft.

Hirdetés

 

Manapság, mikor a legtöbben már a mobilunkon nézzük az időt, a faliórák szerepe inkább csak dekorációs, annak viszont tökéletesek. Ennek a darabnak a különlegességét az adja, hogy olyan, mintha az óraszerkezet kívül lenne az órán.

Marcia Fali dekoráció órával

49950 Ft.

Hirdetés

 

Nem csak a fürdőszobába vagy az előszobába érdemes elhelyeznünk tükröket, hiszen a lakás bármely részén jól mutatnak– főleg egy ilyen gyönyörű keretben. Ha túl sötét a nappalink, akkor pláne hasznos oda is beszereznünk tükröket, hiszen segítenek eloszlatni a fényt.

Emelda Tükör

6690 Ft.

Hirdetés

 

Nincs is kényelmesebb egy babzsákfotelnél, ez a rózsaszín, szőrös darab pedig igazán egyedi a műfajban. Merész választás, de bármilyen unalmas szobát feldob.

Shelley Pink Babzsák

30130 Ft.

Hirdetés

 

Az egyedi könyvespolcokkal gyakran az a baj, hogy a méretük vagy a formájuk miatt egyáltalán nem praktikusak, és nem lehet könyvekkel telezsúfolni őket.

Ezzel a könyvszekrénnyel nincs ilyen gond, hiszen amellett, hogy az aszimmetrikus polcok nagyon különlegessé teszik, jó sok hely is van rajta.

Zep White Könyvszekrény

25730 Ft.

Hirdetés

 

A különböző paravánok amellett, hogy nagyon stílusossá tudják tenni a szobádat, kifejezetten hasznosak lehetnek a tér elválasztására is.

Elvira paraván

28720 Ft.

Hirdetés

 

Egy csapásra meghitt hangulatvilágítást tudsz varázsolni az otthonodba különböző fényfüzérekkel. Ez a termék ráadásul azért is különleges, mert a világító dobozkákba 85 féle betűt vagy szimbólumot tehetsz, így egyedi feliratokat kreálhatsz a szobádba.

Aike Fényfüzér 20 dobozkával és 85 szimbólummal

3860 Ft.

Hirdetés

 

Bármilyen könyvespolcot könnyű feldíszíteni egy ötletes könyvtámasszal. Nekünk az egyik nagy szerelem ez a bálnás darab, mert egyáltalán nem szokványos, viszont elképesztően aranyos.

Antique Whale 2 db Könyvtámasz

12200 Ft.

Hirdetés

 

Ha veled is előfordul, hogy egy nagyobb társaságot már nehezen tudsz leültetni a nappalidban, praktikus megoldás lehet beszerezned egy vagy több ilyen felfújható fotelt, hiszen fölöslegesen nem foglalják a helyet a szobádban, és könnyen tárolhatók, illetve hordozhatók.

Big Bean Gray Felfújható fotel

27610 Ft.

Hirdetés

 

Te is imádod a vintage cuccokat? Akkor ezt a türkiz színű, képkeret formájú fali polcot neked találták ki. Tökéletes helye lesz benne kedvenc dísztárgyaidnak vagy könyveidnek.

Precious Fali polc

56560 Ft.

Hirdetés