Az Erő legyen veled! Az 5 legjobb ajándék Star Wars-rajongóknak

Turi Dániel
Május negyedike minden Csillagok háborúja rajongó életében szent és sérthetetlen dátum, ami nem is csoda, hiszen ez immár hivatalosan is a nemzetközi Star Wars-napnak számít. Ennek apropójából összegyűjtöttünk öt olyan ajándéktárgyat, ami nem hiányozhat egyetlen rajongó otthonából sem!

Kétség sem fér hozzá, hogy a Csillagok háborúja minden idők egyik legismertebb és legnépszerűbb alkotása, több tízmilliós rajongói tábort tudhat a magáénak. A filmek egyik legtöbbet idézett mondatát pedig talán még azok is ismerik, akik sosem láttak egyetlen részt sem. „Az Erő legyen veled!” – hangzik el többször is a már-már ikonikus mondat, amit eredeti nyelven egy szójáték miatt úgy is lehet fordítani, hogy „A május negyedike legyen veled!”. Innen ered az, hogy a rajongók hivatalosan ezt a napot tartják a nemzetközi Star Wars-napnak, amit különböző módokon természetesen meg is ünnepelnek. Mi pedig most összegyűjtöttünk öt olyan tárgyat, aminek minden rajongó örülne az év bármely napján.

Star Wars elektromos só- és borsszóró

Még a legnagyobb rajongóknak is nehézséget okoz eldönteni, hogy az “erő” jó vagy rossz oldalára állnának szívesen – szerencsére ezzel a só- és borsszóróval nem is kell! A fénykardokra emlékeztető konyhai kütyü nem csupán a fanatikusoknak lehet jó ajándék, hiszen a találó design mellett kifejezetten praktikus is.

Star Wars só- és borsszóró

A só-és borsszóró formája Luke Skywalker és Darth Vader fénykardját idézi.Ára: 16990 Ft

Hirdetés

 

Süteményt is készít az Ezeréves Sólyom

Han Solo legendás űrhajója már nem csak a vásznon, de a tányérokon is megjelenik a rajongók legnagyobb örömére. Az Ezeréves Sólyomról mintázott gofrisütő természetesen tojás, melegszendvics, de még brownie készítésére is tökéletesen alkalmas!

Ezeréves Sólyom gofrisütő

Az Ezeréves Sólyom gofrisütővel minden alkalommal megemlékezhetnek a rajongók Han Solo legendás űrhajójáról. Ára: 16990 Ft

Hirdetés

 

Darth Vader váza lehet a lakás dísze

Melyik rajongó ne akarná, hogy a Galaxis legsötétebb teremtménye, Darth Vader őrizze a kedvenc virágait? A kerámiából készült váza azon felül, hogy látványos és persze praktikus is, azonnal nyilvánvalóvá teszi, hogy igazi Csillagok háborúja fanatikussal van dolgunk.

Darth Vader váza

Minden rajongó lakásának tökéletes dísze lehet ez a darab, hiszen ki ne szeretné Vader nagyúr sisakjában nevelni a növényeit? Ára: 9900 Ft

Hirdetés

Rohamosztagos termosz, hőmérővel

A rohamosztagos képével díszített, rozsdamentes acélból és műanyagból készült termosz nem hiányozhat egyetlen rajongó gyűjteményéből sem. A digitális hőmérővel ellátott termék még a Tatuin bolygó óriási forróságában is képes hidegen tartani a benne lévő hűsítőt.

Rohamosztagos termosz

A hőmérővel ellátott termosz legalább tizenkét órán át garantáltan megtartja a folyadék hőmérsékletét. Ára: 6890 Ft

Hirdetés

Halálcsillag foszforeszkáló ágynemű

A sötétben foszforeszkáló ágynemű egyszerre látványos és hasznos ajándék azoknak, akik még az éjszakát is a Csillagok háborújának univerzumában szeretnék tölteni. A fekete és fehér színben kapható szett még alvás közben is garantálja, hogy velünk lesz az Erő!

Halálcsillag ágynemű

Ha nem lenne elég, hogy az ágyneműn a Halálcsillag látható, a sötétben még foszforeszkál is! Ára: 9900 Ft

Hirdetés