Prémiumérzésű mobilok elérhető áron

Startlap Bubba
80 ezer forint körüli összegért már kiváló csúcskategóriás mobilunk lehet.

Sokan vannak, akiknek nincs szükségük a legújabb csúcstechnológiára, esetleg nem tudnak vagy nem akarnak hatalmas összegeket kiadni egy okostelefonért, de azért szeretnének minőségi, jó ár-érték arányú készüléket vásárolni, amivel nem kell kompromisszumokat kötni.

Nem könnyű azonban eligazodni a rengeteg gyártó és modell között az okostelefonok piacán, ezért összeszedtünk néhány olyan készüléket, amelyek már a csúcskategóriát ostromolják, mégis 80 ezer forint körül beszerezhetők kártyafüggetlenül.

 

 

1. Huawei P20 Lite

A Huawei számtalan készüléke közül a P20 Lite hozza a gyártótól megszokott minőséget és dizájnt, és akciósan akár már 80 ezer forintért hozzájuthatunk.

Kinek ajánljuk?

Akinek bejött a sima P20, de megelégszenek kevesebb funkcióval is, hiszen ez a készülék kinézetre nagyon hasonló, de értelemszerűen kevesebbet tud. 

2. Samsung Galaxy A8

Az A8 lényegégben a Galaxy S8 és az S8+ olcsóbb alternatívája, de több szempontból is már a csúcskategória felé hajlik prémium megjelenésével és kivitelezésével is.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik sokat szelfiznek: a készülék multimédiás felszereltsége is erős a dupla szelfikamerával.

3. LG G6

Nagyon elegáns mobilt tett le az asztalra az LG, amely a FullVision kijelzővel igazi minőségi érzést nyújthat.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretik a nagy látószögű előlapi kamerás telefonokat. 

4. Ulefone Armor 5

A sok prémiumérzetű, vékony és letisztult készülék mellett eléggé furcsán hat a listában az elsőre brutális megjelenésű Armor 5, ami a gyártó szerint a világ első notchos vagy szezonzorszigetes, mégis masszív telefonja.

Kinek ajánljuk?

Akinek, akiknek a funkciók mellett fontos, hogy készülékük strapabíró legyen.

5. Xiaomi Mi A1

Vannak, akik még idegenkednek a kínai készülékektől, de verhetetlen áruk miatt nem véletlenül lesznek egyre népszerűbbek Európában is.  A Xiaomi a legkedveltebb kínai márkaként már kifejezetten a globális piacra szánta ezt a készüléket, amely nemcsak nagyon szép, hanem erős, gyors és multimédiás téren nagyon rendben van.

 

 

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akiknek fontos az alacsony ár. Tudását tekintve ugyanis ez a telefon felfelé lóg ki a középkategóriából, árban viszont mégis lefelé ebből a listából, hiszen 70 ezer forint alatt van az ára.